Bosch Rexroth Service center

Torfsconstruct

Bosch Rexroth Service center

Op zoek naar aluminium profielen en verbindingscomponenten? Bij Torfsconstruct bent u aan het juiste adres!

Torfsconstruct is een Service Center van Bosch Rexroth. Een ruim assortiment aluminium constructie profielen en verbindingscomponenten zijn op voorraad in ons magazijn te België. De artikelenvoorraad van verbindingscomponenten is direct uit stock leverbaar. Aluminium profielen kunnen op maat gezaagd en/of bewerkt worden. De profielen zijn uit stock leverbaar. De bewerkingen aan de aluminium profielen worden op maat en naar vraag aangebracht.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie betreffende:

Basic Mechanic Elements Système de production manuelle
Bosch Rexroth Aluminium profielen met verbindingen Manuele productiesystemen
TS Systeem Varioflow
TS Systeem Varioflow

Constructies worden volledig op maat gebouwd in onze werkplaats. Wenst u zelf aan de slag te gaan? Vraag uw constructie aan in bouwpakket! U krijgt de aluminium profielen en verbindingscomponenten met bouwplan toegezonden. Zo kan u de constructie eenvoudig zelf maken.

Veiligheidsafschermingen worden op maat voor de gevraagde toepassing ontwikkeld en gebouwd. Dit kan voor zowel voor oude als nieuwe machines. Door de handige groef in de aluminium profielen kan u kiezen voor eender welk type afschermplaat. Bijvoorbeeld: draadnetten, plexi / polycarbonaatplaat of gewone plaat,…

Ergonomische werktafels van Bosch Rexroth zijn de primussen van de klas. Met enkele muisklikken stelt u een ergonomische werktafel samen met uw vereisten.

Geïnteresseerd in dit eenvoudig flexibel systeem? Wij verwelkomen u graag op afspraak in onze kantoren te Onze-Lieve-Vrouw-Waver.