XPO112 Kortrijk – 10, 11 en 12 Mei 2022

XPO112 Kortrijk, de vakbeurs voor de uitrusting van urgentiediensten en rampenbestrijding, vindt plaats op 10, 11 & 12 mei 2022 in Kortrijk Xpo (BE). Vele exposanten presenteerden op de vorige editie van XPO112 hun nieuwste producten en diensten aan alle bezoekers. Hiermee heeft deze vakbeurs na verscheidene edities reeds bewezen dat er nood is aan een contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken bij rampen, ongevallen, brand en andere dringende interventies.

Als Service Center van Bosch Rexroth bezitten wij een ruim assortiment aluminium constructie profielen in combinatie met een uitgebreid aanbod verbindingscomponenten. Graag bieden wij de vakmensen uit de urgentie- en veiligheidssector de gelegenheid kennis te maken met onze constructiemogelijkheden.

Wij zoeken met u naar de ideale oplossing voor de inrichting van uw dienstwagens en het opbergen van materiaal. Torfsconstruct zal dit jaar wederom aanwezig zijn op beurs XPO112.

Wij verwelkomen u graag op stand 3142. Toegang is GRATIS mits voorregistratie. Registreer hier voor uw gratis kaart. Gebruik code TORF2022 voor uw registratie.
Voor meer informatie over ons aanbod en onze mogelijkheden – kan u terecht bij de rubriek ‘Brandweer’.

Voor meer info over de beurs kan u terecht op de website: http:/www.xpo112.be/