XPO112 Kortrijk – 2 , 3 en 4 April 2019

XPO112 Kortrijk, de vakbeurs voor de uitrusting van urgentiediensten en rampenbestrijding, vindt plaats op 2, 3 & 4 april 2019 in Kortrijk Xpo (BE). Dit jaar is het al de 7e editie van XPO112. Vele exposanten presenteerden op de vorige editie van XPO112 hun nieuwste producten en diensten aan alle bezoekers. Hiermee heeft deze vakbeurs na 6 edities reeds bewezen dat er nood is aan een contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken bij rampen, ongevallen, brand en andere dringende interventies.

Als Service Center van Bosch Rexroth bezitten wij een ruim assortiment aluminium constructie profielen in combinatie met een uitgebreid aanbod verbindingscomponenten. Graag bieden wij de vakmensen uit de urgentie- en veiligheidssector de gelegenheid kennis te maken met onze constructiemogelijkheden.

Wij zoeken met u naar de ideale oplossing voor de inrichting van uw dienstwagens en het opbergen van materiaal. Torfsconstruct zal dit jaar wederom aanwezig zijn op beurs XPO112.

Wij verwelkomen u graag op stand 652. Toegang is GRATIS mits voorregistratie. Registreer hier voor uw gratis kaart.
Voor meer informatie over ons aanbod en onze mogelijkheden – kan u terecht bij de rubriek ‘Brandweer’.

Voor meer info over de beurs kan u terecht op de website: http:/www.xpo112.be/