Manuele productiesystemen

Manuele productiesystemen

Download onze MPS 8.0 catalogus hier:

MPS 5.0 Catalogus - Afbeelding

Een belangrijke zorg van de moderne productie is verspilling, in gelijk welke zin, te voorkomen. Het MPS Manual Production System van Bosch Rexroth is strikt ontwikkelt in overeenstemming met aspecten van zuinige productie, waardoor een eenvoudige en snelle planning en implementatie van het productiesysteem mogelijk is.

De eisen rondom de moderne productiesystemen is meer dan zich alleen richten op individuele modules. Meer nog, een geïntegreerd systeem met een uniforme implementatieconcept komt op de eerste plaats. Bij Bosch Rexroth wordt dit concept weerspiegeld door de MPS filosofie.

Producten Gebaseerd op de drie pijlers van het handboek productiesystemen (werkstations, toelevering materiaal en koppelingen) kan je bij voorbeeld werkstations, volledige productielijnen creëren die snel aangepast kunnen worden naar de werkinhoud en op een zeer efficiënte manier gebruikt kunnen worden.

Torfsconstruct – Service Center Bosch Rexroth Torfsconstruct zal u begeleiden gedurende het gehele proces. Met behulp van onze MTpro planning software, helpen wij u gedurende het gehele implementatieproces.

Het proces Korte levertermijnen en flexibiliteit in het proces stellen u in staat om uw eigen inbreng in het uiteindelijke proces te geven.

ESD bescherming Elektrostatische ladingen ontwikkelen zich als gevolg van elektrische lading die wordt gegenereerd door wrijving tussen verschillende materialen of door inductie van elektrische velden. Ze kunnen bijgevolg zich ontladen op de werkplek en gevoelige onderdelen beschadigen of vernietigen. Het ESD programma van Bosch Rexroth biedt een grotere selectie van producten om uw materialen te beschermen tegen schade veroorzaakt door elektrostatische ontlading.

Ergonomie Een ergonomisch ontworpen werkplaats speelt een beslissende rol in het verminderen van verlies gedurende het productieproces. Vanuit ergonomisch aspect, ligt de nadruk op de werknemer. Dit is waarom deze werkplaatsen ontworpen zijn op maat van elke werknemer en niet andersom.